Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba z zupą cebulową

3.0
(12)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety rybne 4-5 płaty
śmietana kremowa 30% 400 ml
zupa cebulowa 1 paczka

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba z zupą cebulową

Filety pokroić w kawałki. Śmietanę wymieszać z suchą zupą cebulową. Rybę włożyć do naczynia żaroodpornego i zalać
śmietaną. Włożyć do nagrzanego piekarnika na 200 stopni
i piec 35 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aga130982 04.10.2011 07:53
dobre
GGABI 24.09.2011 10:06
polecam
jeta72 14.08.2011 22:37
extra
kanu83 18.07.2011 23:44
super
Izabela/bella81 06.06.2011 23:16
ciekawe
alaaa 05.06.2011 22:38
ciekawy przepis
halina17 15.04.2011 12:18
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak