Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kanapka filadelfijska

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka 1\\3
masło czosnkowe 2 dag
cebula 5 dag
polędwica wieprzowa 15 dag
pomidor 1
olej
ser ementaler 15 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Kanapka filadelfijska

Bagietkę przecinamy wzdłuż na połowę smarujemy masłem i zapiekamy w piekarniku, na oleju usmaż mięso z cebulą , jak usmażymy to dodajmy ser i mieszamy aż się rozpuści , z pomidora maja wyjść takie grube 4 plastry , na jednej części bagietki kładziemy p 2 plastry pomidora i mięso z cebulą już usmażone potem kładziemy 2 następne plastry pomidora i drugą część bagietki , jak mięso będziemy smażyć możemy posypać ostrą papryka i czosnkiem .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 05.01.2013 00:20
super ta kanapka smakuje
babcia
babcia 05.01.2013 00:20
super ta kanapka smakuje
safcia 26.06.2012 14:35
fajna ta kanapka
ela16 01.08.2011 10:37
fajne
ElizaT 19.04.2011 09:12
pomysłowo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak