Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka selerowo – pieczarkowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 3 łyżki
seler konserwowy 1 słoiczek
pieczararki konserwowe 1 słoiczek
zielony groszek 1 puszka
marchewka ugotowana 1 szt
żółty ser 100 g
posiekany szczypiorek 2 łyżki
koperek 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka selerowo – pieczarkowa

Seler, pieczarki i groszek odsączyć z zalewy. Pieczarki pokroić w plasterki, marchewkę w średnie kawałki.Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wszystkie składniki sałatki połączyć z majonezem. Podawać do mięs pieczonych i wędlin.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 14.01.2013 09:18
bardzo obiecująca sałatka
Pyza 16.05.2011 10:03
pychotka
Katarzyna/kate1980 06.05.2011 19:32
koniecznie muszę wypróbować przepis
Agnieszka_B 29.04.2011 00:18
Super sałatka:)
monika154 17.04.2011 11:25
palce lizać
ada12302 15.04.2011 22:19
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak