Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowany camembert

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ser camembert
wino czerwone wytrawne
papryka czerwona
Szczypiorek cienki
sos tabasco
masło
sałata

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowany camembert

Camembert przekroić na pół.Środek wydrążyć i skropić winem. Paprykę pokroić w kostkę i wymieszać z serem , szczypiorkiem, twarożkiem i sosem.Chleb posmarować masłem .Farszem wypełnić wnętrze sera , i położyć na liściach sałaty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ela16 05.10.2011 09:47
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak