Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twarożek ogórkowo-jajeczny

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 5 szt
ogórek 1 szt
rzodkiewka 1 peczek
szczypiorek 1 peczek
jogurt naturalny 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
twarożek 500 (śmietankowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Twarożek ogórkowo-jajeczny

Jajka ugotować na twardo,wystudzić i pokroić w kosteczkę.Twaróg wymieszać z jogurtem i jajkami.Ogórek obrać i razem z rzodkiewką pokroić w cienkie ćwierć plasterki.Szczypiorek posiekać drobno i dodać razem z warzywami do twarogu.Doprawić do smaku solą i pieprzem i wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia53 18.10.2012 12:37
Wolę od najlepszej wędliny
Krystyna32 12.08.2012 09:15
extra
Wafelek2601 05.05.2012 00:14
super na śniadanko
kate.500 08.02.2012 17:43
smaczne
m1monika 29.01.2012 14:46
pyszny
RenataZ-et 25.10.2011 19:39
super śniadanie
Justa32 10.08.2011 09:40
mniam
IZABELA29 28.04.2011 15:23
smacznie na pieczywo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak