Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mortadela w ziolach.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mortadela
przyprawa do mielonego
jajko
Bułka tarta klasyczna Prymat
margaryna

Przepis i sposób przygotowania na: Mortadela w ziolach.

Mortadelę pokroić w plastry. Jajko roztrzepać i wymieszać z ziolami, natką pietruszki i przyprawą do mięsa mielonego (wszystko z umiarem ok pół łyżeczki). Mortadelę obtoczyć w \"ziołowych\" jajkach, następnie w bułce i usmażyć.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 05.11.2012 09:52
mortadele w dzieciństwie mama smażyła nam do ugotowanych w wodzi ziemniaków teraz unikam jej jak ognia.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak