Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bita śmietana Domowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śmietana 30% 1 kubek duży
cukier 3 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Bita śmietana Domowa

Śmietanę należy bardzo dobrze schłodzić. Przelać do schłodzonej wcześniej miskie. Ubijać mikserem bardzo energicznie, dodać cukier, cały czas ubijamy aż śmietana będzie sztywna.Po Zrobieniu bitą śmietanę należy cały czas przechwowywac w lodówce. Super dodatek do deserów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAR3STA 04.05.2012 19:15
super
iwona25 05.04.2012 10:04
smacznie wygląda
Smakosz6 06.08.2011 11:34
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak