Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidorowa z ryżem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 100 g
bulion drobiowy 3,5 l
włoszczyzna w/g uznania
koncentrat pomidrowy 4 łyżki
śmietana 1/2 kubka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorowa z ryżem

Obrać włoszczyznę,opłukać i pogotować na bulionie drobiowym,następnie do wywaru dodać ryż ,gotować do miękkości,pod koniec gotowania zupę podprawić śmietaną zmieszaną z koncentratem pomidorowym,do smaku doprawić solą , pieprzem oraz vegetą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak