Składniki:
pierś z kurczaka | 600 g |
masło | 50 g |
pomarańcza | 1 szt |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
likier pomarańczowy | 20 ml |
galaretka porzeczkowa | 1 łyżka |
sok pomarańczowy | 200 (świeżo wyciśnięty) |
pierś z kurczaka | 600 g |
masło | 50 g |
pomarańcza | 1 szt |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
likier pomarańczowy | 20 ml |
galaretka porzeczkowa | 1 łyżka |
sok pomarańczowy | 200 (świeżo wyciśnięty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: