Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa rabarbarowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukier 100 g
rabarbar 50 dag
mąka ziemniaczana 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: zupa rabarbarowa

Rabarbar umyć, wyczyścić i zalać wrzątkiem. Gotować.
Dodać cukier.
Dodać mąkę zmieszaną z wodą, zagotować.
Na koniec dać śmietanę i ugotowany makaron (wcześniej).

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

paula99926 06.02.2012 14:09
ciekawt przepis :)
paula99926 06.02.2012 14:09
ciekawt przepis :)
paula99926 06.02.2012 14:09
ciekawt przepis :)
olkaaa 07.12.2011 07:41
jeszcze nie próbowałam
dianix 23.11.2011 10:17
za rabarbarem nie przepadam, ale zupa mnie zaciekawiła
Motorek 16.09.2011 08:10
pycha
anja3107 11.07.2011 22:35
nigdy nie jadłam na pewno smaczna
Justyna Jussstiii 11.07.2011 20:44
super
Justyna Jussstiii 11.07.2011 20:44
super
Dorota59 02.06.2011 09:58
ja bardzo lubię, ale moje dzieci nie
AgaS10 19.04.2011 11:56
lubię:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak