Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica z razowym chlebem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

boczek wędzony 6 dkg
jaja 4 szt
mleko 2 łyżki
szczypiorek usiekany 2 łyżki
sól do smaku
chleb razowy 4 kromki

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica z razowym chlebem

chleb i boczek pokroić w kostkę boczek stopić na patelni wsypać pokrojony chleb podsmażyć na to wylać rozmieszane z mlekiem jaja doprawić solą podawać na gorąco posypane szczypiorkiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania67 30.05.2011 09:17
super
Ewelina38 03.05.2011 19:51
pycha
justyna54 20.04.2011 21:07
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak