Składniki:
zsiadłe mleko | 2.5 l |
botwinka | 500 g |
Kwas burakowy | 0.5 l |
ogórki świeże | 400 g |
szczypiorek | 40 g |
koperek | 30 g |
śmietana | 400 g |
cukier | 30 g |
jaja | 5 szt |
czosnek ząbki | 2 szt |
sól | do smaku |
Kwas cytrynowy Prymat | do smaku |
zsiadłe mleko | 2.5 l |
botwinka | 500 g |
Kwas burakowy | 0.5 l |
ogórki świeże | 400 g |
szczypiorek | 40 g |
koperek | 30 g |
śmietana | 400 g |
cukier | 30 g |
jaja | 5 szt |
czosnek ząbki | 2 szt |
sól | do smaku |
Kwas cytrynowy Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: