Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka jarzynowa z czerwoną fasolką

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola czerwona z puszki 1 szt
groszek konserwowy 1 szt
ziemniaki 3 szt
marchew 4 szt
pietruszka 2 szt
seler 1 szt
jabłka 3 szt
ogórki kiszone 5 szt
grzybki marynowane 5 dag
cebula 2 szt
majonez
musztarda
sól do smaku
cukier
jajko ugotowane na twardo 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka jarzynowa z czerwoną fasolką

Warzywa ugotować \"w mundurkach\". Ostudzić i obrać ze skórki. Ugotowane warzywa, obrane jajka, jabłka, ogórki, grzybki i cebulę pokroić w drobną kostkę. Dodać fasolkę, groszek, majonez, musztardę w/g uznania. Wszystkie składniki wymieszać. Przyprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eliza135 16.11.2012 21:42
dobre i zdrowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak