Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jabłka pieczone z miodem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukier 50 gram
miód płynny 1/2 szklanki
jabłko kwaśne 50 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: jabłka pieczone z miodem

Jabłka myjemy kroimy na połówki wykrajamy gniazda nasienne a powstałe otwory napełniamy cukrem.Jabłka kładziemy na brytfannę i zapiekamy w piekarniku,dolewając trochę wody.Przed podaniem polewamy miodem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pacpaw 28.07.2012 12:54
oj jaka tu rozkosz gości
magical66 16.10.2011 12:22
pyszne
Ewelina47 06.10.2011 08:39
oj pycha są takie jabłuszka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak