Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

camembert 250 g
masło 80 g
jajko 8
szczypiorek
szalotka
jogurt naturalny 20 g
Papryka słodka mielona Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane

Szalotkę posiekać zalać ją gorącą wodą niedużo i posypać solą 1\\2 łyżeczki, następnie rozdrobnij camembert , dodaj masło i śmietanę, dodaj pieprz ziołowy , paprykę i posiekany drobniutko szczypiorek , do tych składników dodaj szalotkę dodaj same żółtka ugotowane i napełnij same białka włóż do lodówki na 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 08.10.2013 08:20
bardzo fajny przepis
Sylwia56
Sylwia56 10.11.2011 14:40
fajny przepis
PaniMISIOWA 13.09.2011 11:03
mi się fotki nie wgrały, ale przepis bardzo fajny - dlatego głos ode mnie!
ElizaT 14.04.2011 17:51
super zdjęcie zrobiłaś
halinka1011 14.04.2011 08:42
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak