Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Migdały na słono

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

migdały 30dag
olej 3łyżki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Migdały na słono

Migdały spażyć zdjąć skórkę i ususzyć w ciepłym piekarniku .Na patelnie wlać olej ,mocno zagrzać ,wsypać migdały ,mieszajac zrumienić na złoty kolor .Wybrać migdały na bibułe i posypać miałką solą .Ostudzić,przełożyć do zamykanego naczynia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 25.08.2011 09:10
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak