Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

studzielinka

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

golonka
marchew
cebula
czosnek 4 ząbki
Liść laurowy suszony Prymat
ziele angielskie
sól
pieprz
Żelatyna wieprzowa Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: studzielinka

golonkę gotować z warzywami,liściem i zielem ok.2,5 godziny na bardzo małym ogniu,po czym mięso pokroić w drobną kostkę,dodać czosnek doprawić solą i pieprzem,włożyć do miski,żelatynę rozpuścić w wywarze w którym gotowało się mięso,zalac nią pokrojone mięso.Wstawić do lodówki do stężenia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marzenciak1985 17.05.2012 21:09
mniam
angelika14 11.05.2012 19:38
super przepis, muszę spróbować
krokodyl 28.04.2012 00:30
extra
Tika4444 07.02.2012 12:06
pyszności
Wojt@s
Wojt@s 15.01.2012 13:51
extra
Margo1 19.11.2011 09:13
nie robiłam
joanna77 14.09.2011 16:50
coś fajnego
ankaryba 31.08.2011 11:31
pycha
Iwona51
Iwona51 27.08.2011 09:40
fajna nazwa
Motorek 16.06.2011 08:54
fajny przepis
berys18 03.05.2011 17:01
pyszności
Dorota59 14.04.2011 08:27
ciekawa nazwa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak