Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

masa migdałowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

migdały 25 dag
cukier puder 25 dag
śmietana 1/8 l
wanilia

Przepis i sposób przygotowania na: masa migdałowa

Migdały sparzyć obrać z łupin, przepuścić przez maszynkę, dodać cukier, śmietankę, wanilię do smaku. Utrzeć starannie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tomek18 11.01.2012 17:16
super:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak