Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa cebulowo-grzybowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby leśne 200 g
masło 3 łyżki
cebula 2 szt
cherry 1\\4 szklanki
sól do smaku
pieprz do smaku
parmezan starty 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa cebulowo-grzybowa

Cebulę obrać i pokroić w plasterki.Grzyby umyć i pokroić w kostkę.Cebulę oraz grzyby przesmażyć na rozgrzanym maśle.
Gdy cebula się zeszkli wówczas wlać cherry oraz bulion wołowy.
Doprawić do smaku solą oraz pieprzem i trzymać na ogniu około 5-7 minut.
Przed podaniem każdą porcję posypać tymiankiem i wiórkami parmezanu.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Natalia40 19.06.2011 08:32
extra
Iwona45 04.06.2011 18:52
fajne
RenataZ-et 18.04.2011 20:58
super zupa
Ania67 14.04.2011 14:43
Narobiłaś mi smaka:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak