Składniki:
papryka czerwona | 3 kg |
chili | 300 g |
czosnek | 2 główki |
cukier | 0,5 kg |
olej | 0,5 litra |
ocet | 0,5 szkl |
ziele angielskie | 10 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 szt |
sól | do smaku |
przecier pomidorowy | 3 szt |
papryka czerwona | 3 kg |
chili | 300 g |
czosnek | 2 główki |
cukier | 0,5 kg |
olej | 0,5 litra |
ocet | 0,5 szkl |
ziele angielskie | 10 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 szt |
sól | do smaku |
przecier pomidorowy | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: