Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rumiana dzikuska

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

syrop Granadine do smaku
sok bananowy 100 ml
sok cytrynowy 15 ml
lody 80-100 g
oda sodowa do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Rumiana dzikuska

Wszystkie składniki mieszamy z lodem w mikserze. Przelewamy do wysokiej szklanki. Dolewamy wodę sodową i syrop. Przystrajamy na wierzchu bitą śmietana i owocem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malenkaaa_85 13.04.2011 13:34
Ciekawe jak to smakuje:P
Małgorzata113 13.04.2011 12:28
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak