Składniki:
dziczyzna | 600 g |
boczek | 100 g |
kurki | 500 g |
cebula | 2 szt |
marchew | 200 g |
ziemniaki | 400 g |
masło | 1 łyżka |
bulion wołowy | 1,5 szklanki |
sól | do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
Owoc jałowca cały Prymat | kilka szt. |
dziczyzna | 600 g |
boczek | 100 g |
kurki | 500 g |
cebula | 2 szt |
marchew | 200 g |
ziemniaki | 400 g |
masło | 1 łyżka |
bulion wołowy | 1,5 szklanki |
sól | do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
Owoc jałowca cały Prymat | kilka szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: