Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka warstwowa z tuńczykiem i winogronem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 2 puszki
papryka konserwowa 1 słoik
ryż 1 torebka
sos winegret
winogrona zielone 15 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka warstwowa z tuńczykiem i winogronem

paprykę pokroić w małe cienkie paseczki ryż ugotować sałatkę układać warstwowo ryż,tuńczyk,papryka i na wierzch winogrono polać sosem winegret.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ibag24 21.09.2011 21:38
nie jadłam
justyna54 07.06.2011 22:52
fajne połączenie
marzencia2007 21.05.2011 10:30
ciekawe, nigdy nie jadłam takie sałatki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak