Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos tatarski

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 30 dag
ogórki kwaszone 2 szt
musztarda 1 łyżeczka
przyprawa do potraw Kucharek 1 łyżka
pieczarki marynowane 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sos tatarski

Ogórki obrać i pokroić w drobną kostkę, odsączyć z nadmiaru soku. Marynowane grzybki posiekać. Wszystko wymieszać z majonezem, musztardą i przyprawą do dań Kucharek. Podawać do mięs na zimno, pasztetu lub jajek na twardo.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Tomasz17 06.06.2011 20:22
smaczne
piotereq 13.05.2011 10:19
fajny
owca441 12.05.2011 21:30
lubię takie dodatki
owca441 12.05.2011 21:30
lubię takie dodatki
jogobella231
jogobella231 07.05.2011 10:04
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak