Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rumiana jagódka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

syrop malinowy 55 ml
bita śmietana 55 ml
mleczko kokosowe 10 ml
mleko 150 ml
maliny świeże 35 g

Przepis i sposób przygotowania na: Rumiana jagódka

Wszystkie składniki mieszamy ze sobą w mikserze. Przelewamy do wysokiej szklanki i podajemy. Na wierzch możemy dać bitą śmietanę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak