Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty z rzepą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta młoda 45dag
cebula
NASIONA KMINKU
zielony koperek
śmietana 1\\2szkl
sól
cukier
rzepa 20dag (czarna)

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty z rzepą

Umyta i oczyszczoną kapustę drobno poszatkować.Rzepę umyć obrać,opłukać ,zetrzeć na tarce .Wymieszać z kapustą ,dodać śmietanę ,umyty ,posiekany koperek ,opłukany kminek i drobno posiekaną cebulę.Doprawić do smaku solą i cukrem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 22.12.2011 10:03
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak