Składniki:
brukselka | 35dag |
jabłka | 3 |
cebule | 2 |
strak czerwonej papryki | |
sos majonezowy | 1\\2szkl |
sól | |
pieprz | |
sok cytrynowy | |
natka pietruszki | 2łyżki |
rydze | 2łyżki (posiekane) |
brukselka | 35dag |
jabłka | 3 |
cebule | 2 |
strak czerwonej papryki | |
sos majonezowy | 1\\2szkl |
sól | |
pieprz | |
sok cytrynowy | |
natka pietruszki | 2łyżki |
rydze | 2łyżki (posiekane) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: