Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa bagienna

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bulion warzywny 1 l.
zielony groszek
mozarella
przyprawa un
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa bagienna

Bulion warzywny doprowadzamy do wrzenia , dodajemy groszek i chwilkę gotujemy , następnie miksujemy blenderem , do blendera wrzucamy mozarellę pokrojoną , wlać bulion z groszkiem i zmiksować wszystko na koniec doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ElizaT 22.04.2011 11:25
jacie, na szybko zupa ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak