Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane łososiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś wędzony plastry 15 dag
majonez 4 łyżki
sól do smaku
liście sałaty 6 szt
szczypiorek 1/2 pęczka
jajko ugotowane na twardo 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane łososiem

Jajka gotujemy na twardo, obieramy, kroimy na połówki. Wyciągamy żółtka, miksujemy z łososiem (10dag) oraz majonezem, dodajemy posiekany szczypiorek, doprawiamy do smaku. Napełniamy farszem połówki jajek. Resztę łososia (5dag) drobniutko kroimy i kładziemy na każdej połówce jajka. Podajemy na liściach sałaty.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

forgielka 11.04.2011 14:48
pyszota
forgielka 11.04.2011 14:47
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak