Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Opal

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

likier Sambucca 25 ml
likier Bailey\'s 25 ml
śmietanka 30 ml
cointreau 20 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Opal

Bailey\'s Cointreau i śmietankę mieszamy w shakerze z lodem. Przelewamy do kieliszka koktajlowego.Na wierzch wlewamy likier Sambucca, który należy podpalić przed podaniem koktajlu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak