Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Indyk Davin

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

plastry gotowanej piersi 8-12 plastrów
biały sos 2 filiżanki
brokuły 1 peczek
ser gruyere 1/4 (tarty)
parmezan starty 1/4 filiżanki

Przepis i sposób przygotowania na: Indyk Davin

Ułożyć brokuły w naczyniu do pieczenia, Kwiatami w kierunku brzegów naczynia. Na łodygach ułożyć plastry piersi. Przygotować biały sos i dodać do jeszcze ciepłego sosu sery. Zmiksować na jednolitą masę. Polać indyka. Można posypać z wierzchu parmezanem. Ogrzewać do zagotowania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorotka0000025 19.05.2011 10:26
smaczne
Anna141
Anna141 12.05.2011 12:26
pycha
Małgorzata72 12.04.2011 08:08
brzmi super szkoda, że nie ma zdjęcia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak