Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna surówka do obiadu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewki pęczek
pomidor 1
ogórek 1
cebula 0.5
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna surówka do obiadu

wszystkie warzywa kroimy w kostkę. Pomidora i ogórka w nieco grubszą, rzodkiewki i cebule w drobną. Pieprzyumy i solimy do smaku, dokładnie mieszamy. Nie dodajemy żadnej śmietany, aby surówka była na prawdę lekka i niskokalroyczna

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

BernadettaP 10.03.2012 09:03
Nie mogę się doczekać nowalijek ! Surówka wygląda wspaniale, a i mam taką samą miseczkę :)
Mati13 13.04.2011 11:49
kolorowa:)
iwa643 13.04.2011 08:12
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak