Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

TUNCZYK OGNISTY

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułka 2 szt
czosnek do smaku
chili do smaku
pieprz do smaku
sól do smaku
tuńczyk w sosie własnym 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: TUNCZYK OGNISTY

W dużych zwykłych bułkach wycinamy \"pokrywkę\' wyciągamy nie do końca miąższ. Do środka wkładamy odsączony z wody tuńczyk i przyprawiny skladnikami.Pokrywkę z bułki zamykamy i wkładamy do piekarnika -tempetatura 150 *C na około 10 min.Tak pogrzane bułki z tuńczykiem konsumujemy jak \"żur w chlebie\".

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak