Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rosół

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kurczak
pręga wołowa 1/2 kg
żołądki drobiowe garść
włoszczyzna
sól
makaron nitki

Przepis i sposób przygotowania na: Rosół

Mięso myjemy,wkładamy do garnka,zalewamy wodą i gotujemy.Zbieramy szumowiny.Włoszczyznę(bez kapusty) czyścimy,obieramy,myjemy i dodajemy do mięsa.Dodajemy sól i pieprz i gotujemy.Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu(a najlepiej robimy sami).Rosół podajemy gorący.Ja kroję drobno mięso i dodaje na talerze.Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rutynka 29.11.2011 10:11
smaczny
Ania67 10.10.2011 18:35
uwielbiam
Wacław 05.10.2011 09:18
b.lubie rosół
Grazyna0211 03.07.2011 17:02
najlepsza zupa
AgaS10 15.06.2011 21:12
bardzo lubię ale musi być gorący:)
Magdalena1110 23.05.2011 07:02
pyszny
ronald88 09.05.2011 11:01
mniam
joanna77 18.04.2011 22:02
ulubiony rosołek
Robert10 13.04.2011 11:00
taki jest najlepszy
Mariusz10 10.04.2011 23:11
mniam domowy rosołek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak