Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryżowe kotlety

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 3 torebki
jajko 2 szt
twaróg 15 dag
margaryna
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Ryżowe kotlety

Ryż ugotować na sypko. Twaróg zmielić i wraz z jajkami dodać do ryżu. Wyrobić na jednolitą masę. Doprawić solą oraz pieprzem. Następnie uformować kotleciki i obtaczać w bułce tartej. Smażyć z obu stron na rozgrzanym tłuszczu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 27.02.2014 22:04
pyszne kotlety
Grazyna0211 06.09.2013 15:35
dobry pomysł
caralajna 11.08.2013 09:57
świetny pomysł
kate.500 03.06.2013 22:01
pyszna odmiana
olkaaa 25.05.2013 13:25
fajny przepis
Magdalena1110 07.09.2011 07:25
fajne
Rybciia 06.06.2011 03:19
super
Marzena34 02.06.2011 11:12
swietne
Anna138 08.05.2011 17:58
ciekawy przepis
jeta72 17.04.2011 18:47
Jeszcze takich nie jadłam, trzeba wypróbować;)
m1monika 12.04.2011 15:08
to dla mnie nowość :-)
Ania67 12.04.2011 09:52
naprawdę świetne
Izabela28 11.04.2011 21:42
ciekawy przepis, takich kotlecików jeszcze nie jadłam:)
Dorota59 11.04.2011 10:14
smaczne są-robiłam podobne
Mariusz10 10.04.2011 23:12
pomysłowe!jeszce takich nie robiłem, koniecznie wypróbuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak