Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 500 g
fasola czerwona 1 puszka
cebula czerwona 1 szt
pomidor 3 szt
szczypiorek usiekany 2 łyżki
oliwa
cukier
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej

Kapustę pokroić, cebule pokroić w piórka, pomidory w ósemki, fasolke odsączyc. Składniki wymieszac z oliwa, doprawić do smaku cukrem, solą i pieprzem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 28.12.2013 11:25
z fasolką nie robilam ale na pewno smaczna i efektownie wygląda
ankaryba 28.02.2013 21:47
smaczna i zdrowa :-)
barbara11561 19.06.2012 09:58
bardzo lubię ,ale z fasolą jeszcze nie jadłam
alaaa 16.05.2011 15:21
takiej nie robiłam,pomysłowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak