Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta makrelowo-chrzanowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1
chrzan ze słoika 6 łyżeczek
chili do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta makrelowo-chrzanowa

Makrelę dokładnie obieramy z ości. Dodajemy chrzan i całość wyrabiamy na jednolita masę. Jeszcze tylko posypujemy świeżo zmielonym chili do smaku i gotowe. Idealna do smarowania pieczywa.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

annagebalska 21.08.2012 09:07
ciekawy przepis
Chojłówna 07.10.2011 14:03
fajne
BernadettaP 06.10.2011 23:08
Super przepis :-) Przyznam się szczerze, że takiego połączenia jeszcze nie próbowałam...
Renataj 04.08.2011 00:54
Interesujący przepis a że bardzo lubię ostre dania z pewnością wypróbuje.
pacpaw 11.04.2011 20:07
te pierwsze zdjęcie to przed wymieszaniem chili, dlatego wygląda tak groźnie czerwono.Ale w sumie makrela łagodzi smak. Jedynie może jak ktoś nie lubi może dodać mniej chrzanu. Ja chrzan uwielbiam dlatego tak \"przychrzaniłem\" :o)
Jolanta_P-S 11.04.2011 20:01
a nie jest za ostra?
katarzyna124 11.04.2011 11:43
Ciekawe! :)
aguus 11.04.2011 11:02
koniecznie muszę taką przyrządzić:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak