Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dorsz w masełku prowansalskim

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

dorsz 1 szt
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 łyżeczka
masło 1 łyżka
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz w masełku prowansalskim

Dorsza gotujemy na parze. Masło klarujemy dodajemy zioła prowansalskie i sól ja ucieram troszkę cytryny .Sosem polewamy dorsza.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pacpaw 01.08.2011 20:34
yami!
Gosia40 11.04.2011 12:03
super pomysł!
amorzenek 11.04.2011 07:35
pyszne
Emilia22 10.04.2011 14:42
palce lizać

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak