Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka ryżowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 2 szt.
papryka 1 szt.
zielony groszek 1 szklanka
majonez 1 szklanka
sól
posiekany szczypiorek
rzodkiewki
zielona pietruszka
ryż ugotowany (schłodzony)

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka ryżowa

Cebulę i paprykę pokroić w drobną kostkę, wymieszać z ryżem. Wsypać groszek, sól i wlać majonez, dokładnie wymieszać, ułożyć na półmisku, przybrać szczypiorkiem, rzodkiewką i zieloną pietruszką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak