Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane łososiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś wędzony 20 g
majonez tradycyjny 3 łyżeczki
sól
pieprz
jajko ugotowane na twardo 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane łososiem

Jajka przekrój na pól, wyjmij zoltka. Łososia drobno pokrój, dodaj żółtka, majonez dopraw do smaku i napełnij farszem połówki jajek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 14.08.2013 00:13
pyszne jajeczka
jeta72 21.05.2013 08:33
super!!! :-)
smakoszek 08.10.2012 08:05
bardzo fajne nadzienie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak