Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasola szparagowa ze śmietaną

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Śmietana gęstej 3 łyżki
czosnek 1 ząbek
nac pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: fasola szparagowa ze śmietaną

Osaczyć fasolę z zalewy, opłukać wrzątkiem. Fasolę przełożyć do garnka, dodać śmietanę, dodać drobno posiekany czosnek, przykryć i gotować na małym ogniu ok. kwadrans, co jakiś czas mieszając. Podawać z posiekaną pietruszką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak