Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szynka w galarecie

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szynka 75 dkg
jajko 5 szt
Żelatyna wieprzowa Prymat 5 łyżeczek
zielenina

Przepis i sposób przygotowania na: Szynka w galarecie

Przygotować galaretkę za pomocą żelatyny,kostki rosołowej i wody. Jajka ugotowane na twardo ostudzić po czym obrać ze skorupek, pokroić w talarki. szynkę pokroić w cienkie plastry,ułożyć w misce i zalać krzepnącą galaretką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pigila
pigila 04.10.2011 16:58
super
malaczarna23 25.07.2011 13:19
pycha
Juleczka20 22.05.2011 08:31
lubie
KasiaK90 29.04.2011 19:21
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak