Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pulpety z ryb morskich

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

dorsz 50dag
jajko 2
cebula
sól
pieprz
wywar z jarzyn

Przepis i sposób przygotowania na: Pulpety z ryb morskich

Oczyszczoną z ości rybę drobno posiekać lub zemleć wraz z cebulą i dobrze odciśnietą bułką .Do masy dodać jajka ,sól,pieprz,Dokładnie wyrobić masę i formowac pulpety wielkości jajka ,wkładać je do wrzącego wywaru z warzyw i gotować 15min.Podawać z sosem koperkowym (przyrzadzonym na wywarze w którym gotowały sie pulpety).

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Robert10 04.01.2012 09:51
robie podobne-są pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak