Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

smażony seler

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler 1 szt
mąka
Bułka tarta klasyczna Prymat
jajko 1 szt
mleko 3 łyżki
olej do smażenia
sól

Przepis i sposób przygotowania na: smażony seler

Seler obieramy myjemy i gotujemy w osolonej wodzie ok 15 min.Gdy ostygnie kroimy go w plasterki 1 cm,następnie panierujemy je w mące,jajku roztrzepanym z mlekiem i bułce tartej.Smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 23.09.2011 11:25
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak