Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz jajeczny z kapusta

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 200 g
jajko 1 szt.
tłuszcz 10 g
sól
inne przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: farsz jajeczny z kapusta

ugotować kapustę, ostudzić i posiekać. Ugotować jajko, ostudzić, posiekać. Jajko i kapustę wymieszać, dodać przyprawy- podsmażyć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iga2 28.09.2011 18:12
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak