Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa warzywna

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wywar z kości 500 g
włoszczyzna 50 g
marchew 50 g
groszek 50 g
ziemniaki 100 g
brukselka 50 g
pomidory 50 g
śmietana 50 g
tłuszcz 10 g
mąka 2 g
sól

Przepis i sposób przygotowania na: zupa warzywna

Rozdrobnione warzywa dodać do wywaru przygotowanego wcześniej. Posolić i gotować. Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę, dodać do warzyw. Rozmieszać mąkę ze śmietaną, dodać do zupy- zagotować. Zupę doprawić do smaku, dodać Świerzy tłuszcz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela28 10.05.2011 21:53
pyszna ta zupa:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak