Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczeń wieprzowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wieprzowina 1 kg
sól 1 łyżka
pieprz
Liść laurowy suszony Prymat
cebula 3 sztuki
margaryna 1 łyżka
olej 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: pieczeń wieprzowa

Mięso wypłukać, natrzeć przyprawami. Smażyć na mocno rozgrzanym oleju. W rondelku rozgrzać margarynę. Cebulę obrać i pokroić w krążki zeszklić ją w rondelku. Gdy cebula gotowa będzie przełożyć mięso do niej. Piec pod przykryciem. Przy podaniu mięso pokroić w plastry.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak