Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka zapiekane w kajzerkach

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Kajzerk 4 szt.
jajko 4 szt.
śmietana gęsta 4 łyżki
masło 5 dag
natka pietruszki
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: jajka zapiekane w kajzerkach

Z bułeczek poodcinać kapelusze, wyciągnąć środek, i wnętrze bułki posmarować masełkiem. Do każdej bułki wbić po jajku, polać śmietaną, posypać pieprzem i startym serem wstawić do piekarnika i zapiec. Podawać od razu po wyjęciu z piekarnika.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 27.04.2011 13:37
mniam
Misiabe 09.04.2011 12:04
Musze spróbować!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak