Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczno-paprykowa

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3 szt
papryka czerwona 1/4 szt
majonez 1 czubata łyżka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczno-paprykowa

Jajka gotujemy na twardo, obieramy ze skorupki i siekamy nożem. Następnie przekładamy je do miseczki, doprawiamy solą i pieprzem, a następnie ugniatamy z majonezem przy pomocy widelca. Do tak przygotowanej pasty dodajemy pokrojoną w kosteczkę paprykę i dokładnie mieszamy. Podajemy na pieczywie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

smakowita 27.06.2012 18:58
same pyszności !
Małgosia6 03.03.2012 16:16
pycha
Ewelina47 01.03.2012 10:55
zdjęcie REWELACJA :)
Ewelina38 25.08.2011 19:11
pięknie podane
Wacław 25.08.2011 11:26
rewelacja !
Jolanta_P-S 27.05.2011 20:03
pysznie wygląda
Katarzyna/kate1980 14.04.2011 18:33
super napewno spróbuję
accee 13.04.2011 22:43
Polecam
ZEWA 13.04.2011 10:49
pycha
ZEWA 13.04.2011 10:49
pycha
ZEWA 13.04.2011 10:49
pycha
ZEWA 13.04.2011 10:49
pycha
aguus 09.04.2011 11:40
musi być smaczna:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak