Składniki:
kalmary | 200 g |
cebula | 80 g |
pieczarki | 50 g |
ryż | 40 g |
natka pietruszki | 2 g |
sos | |
Wywar: | 70 g |
śmietana | 30 g |
chrzan | 25 g |
tłuszcz | 7 g |
mąka | 5 g |
żółtko jajek | 1 |
sól | |
cukier | |
Kwas cytrynowy Prymat |
kalmary | 200 g |
cebula | 80 g |
pieczarki | 50 g |
ryż | 40 g |
natka pietruszki | 2 g |
sos | |
Wywar: | 70 g |
śmietana | 30 g |
chrzan | 25 g |
tłuszcz | 7 g |
mąka | 5 g |
żółtko jajek | 1 |
sól | |
cukier | |
Kwas cytrynowy Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: